27.02.2014 г.

Пилешки сърчица

Възможно най-лесните за приготвяне, но гарантирано вкусни и крехки! :)



1 кг. пилешки сърчица се почистват и измиват. Отцеждат се добре, слагат се в дълбок тиган, БЕЗ никаква мазнина и течност и се пържат/задушават, като се разбъркват често. Сърчицата си пускат достатъчно течност и собствена мазнина. Като започнат да хващат загар, се подправят с Пикантина, черен пипер, сминдух, може сух чесън....подправки на вкус, но силно препоръчвам сминдуха (или някакъв вид "Шарена сол").
Позапържват се още малко с подправките и това е. :)

Пият ледена биричка :)...наздраве!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.