100гр. размекнато масло се разбиват с 1ч.ч. захар, прибавят се един по един 4 жълтъка, 1 бакпулвер и 2ч.ч. брашно. От полученото тесто се отделя 1 малка топка, останалото се разпределя в тавичка по дъното и по ръбовете. Отделената топка тесто се увива във фолио и се оставя в хладилника за малко.
Разбиват се 2 пакета крема-сирене с 1ч.ч. захар, отделно се разбиват 4-те белтъка на сняг и леко се прибавят към крема-сиренето. Крема се разстила в/у тестото. Отделеното в хладилника тесто се настъргва върху крема и сладкиша се пече. Още горещ, щедро се наръсва с кокос.
Разрязва се, когато е напълно изстинал, а най-хубаво е, ако сладкиша е охладен преди консумация.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.